Tuorein demo Nintendon latauspalvelussa on kauppoihin kesäkuun alussa ilmestyvä Rayman Origins:in demoversio. Muille alustoille jo tulonsa tehnyt peli pääsee nyt myös käsikonsolipelaajien ulottuville.

Demo-versiossa on näytteeksi myyntiversiosta kolme erilaista tasoa: Yksi normaalitaso, yksi lennettävä taso, sekä yksi aarretaso. Uutuutena esimerkiksi XBOX360-versioon, Raymanin etenemistä tasossa voi seurata konsolin alaruudulla mm. jo Rabbids 3d:sta tutusta matkaviivasta, josta näkyy jäljellä oleva matkan pituus, sekä electoon-häkkien sijainnit. Grafiikka näyttää kauniilta, ja myyntiversiossa on makeaa luvassa kaiken kaikkiaan 60 tason verran. Myyntiversiossa pääsee myös vertailemaan omia tuloksia ja saavutuksia verkon yli, mikä onkin ihan mielenkiintoinen lisä peliin.

Pelasin demon läpi kaikkineen puolessa tunnissa ja jostain syystä sain kerättyä enemmän lumeja, kuin pöytäkonsoliversiossa vastaavissa tasoissa, enkä pistänyt merkille, mistä se johtui. Tuntui siltä, kun niitä olisi mahdollisesti ollut enemmän tarjolla? Ylitin jopa 400 lumin rajan reippaasti.