Olen saavuttanut kaikki 1000 pelipistettä saavutuksista, ja kerännyt mitalit kaikista tasoista keräämällä lumeja tarpeeksi paljon. Kaikki kentät on niin monesti koluttu läpi, että tuskin mitään on jäänyt huomaamatta. Osa omista aikaennätyksistäkin on jo liki mahdotonta ylittää. Lienee paikallaan antaa muutamia vinkkejä peliin liittyen.

Aikahaasteet

Jos on tarpeeksi nopea, saa pokaalin. Tuntuu siltä, että joissain tasoissa on tiukahkot aikarajat. Etenkin uintitasoissa voi tuntua vaikealta saada pokaalia. Uintitasoissa kannattaa rämpyttää X tai B –näppäintä samalla kun vääntää tattia menosuuntaan. Pelihahmo ui tällöin nopeammin ja aikaraja on saavutettavissa. Aikaa tavoiteltaessa kannattaa unohtaa salaluolat ja lumien kerääminen.

Lumien kerääminen

Useimmissa tasoissa rajana on 350, jotta saa mitalin. Tavoitteeseen ei ole niin mahdotonta yltää, miltä se saattaa tuntua. Oma strategiani on se, että pyrin lähtemään tasoon extra-energian turvin, jolloin aina napatessani sydämen saan 5 ylimääräistä lumia. Jos tason lopussa ei ole energiaa, juoksen Jibberish Junglen ensimmäisen tason läpi, jotta saisin sydämen seuraavaan tason alkuun. Olen yltänyt joka tasossa reippaasti yli tarvittavan määrän kerättyjä lumeja, vaikka olen jättänyt jopa ottamatta kaikkia.

Lennettävät tasot (hengitystekniikasta)

Ennakkoon ajateltuna lumien kerääminen etenkin joistain lennettävistä tasoista voi tuntua vaikealta. Tehtävä oli helpompi, mitä odotin. Kannattaa hyödyntää sisäänhengitystä lentävien objektien eliminoinnissa. Kaksikin riviä vastaan lentäviä on mahdollista sisäänhengittää kerralla! Samaten hengittämällä joitain suurempia objekteja, ne voi singauttaa suusta kohden muita vihollisia. Koin sisäänhengityksen erittäin hyödylliseksi kerätessäni mitaliin oikeuttavaa määrää lumeja. Jatkamalla hengitystä tarpeeksi avautuu myös yksi saavutus: ”Vacuum snack”.

Salaluolat

Useimmissa tasoissa on Electoon-häkkejä salaluolissa. Lisäksi salaluolia löytämällä saa avatuksi saavutuksia. Luolat eivät useinkaan ole turhan hankalassa paikassa ja ne löytää melko vaivattomasti jos pitää silmät avoimena vaihtoehtoisille reiteille. Uintitasoissa kannattaa etsiä pieniä rakoja seinämissä, joista pääsee pujahtamaan käytävään, jossa usein luola sijaitsee.