En ole vielä pelannut Sims 3 –lemmikkilisäosaa. Sen sijaan tarkastelin konsolistani Sims 3:n saavutuksia, ja huomasin, että vielä uupuu muutamia täydestä. Miksen pienen tauon jälkeen pelaisi tätä simulaattoria, jos vaikka saisin saavutukset kasaan tästäkin?

Olen juuri vaihtanut työpaikkaa, ja olen taas urani pohjalla. Kaksi vapaapäivää kuitenkin edessä ennen uuden työviikon alkua. Aloitankin ensimmäisen kutsumalla ystävän rannalle. Siellä olisi mukavaa syödä jotain yhdessä. Unohdan valmistaa ruoan, ja soittotaitoanikaan ei pääse siellä ihastelemaan, sillä en ota soitinta mukaan. Rannalla on kuitenkin soittoniekka, jonka soittoa kuuntelen kutsumani vieraan kanssa hetken aikaa jutusteluamme. Ainakin se selviää, että tämä kutsumani simi ei ole sinkku.

Tapaamisen jälkeen riennän katsomaan matsia stadionille, josta saankin hyvän noususuhdanteen olotilaani. Matsin jälkeen pelihahmo muistelee vielä pitkään näkemäänsä ottelua. Matsin jälkeen ehtii narrata vielä kaloja, ja paikkavalintani kalastukselle ei ole kovin kekseliäs: Omalla takapihalla sijaitseva vesialue. Pelissä tulee yllättävänkin kookkaita vonkaleita vesi-alueiden kokoon nähden. Lisäksi pelihahmon täytyy olla aika voimakas, että jaksaa nostaa useamman sadan kilon painoisia kaloja ylös vedestä kalastusvälineiden kestävyydestä puhumattakaan. En tiedä, onko voimailulla jotain yhteyttä siihen, kuinka isoja vonkaleita vesistöistä tulee, vai ainoastaan sillä, kuinka taitava kalastaja on. No, tähän takertumatta: En ole saanut vielä pyydettyä jokaista lajia.

Pääsin paria haastetta lähemmäs seuraavasta rajasta, joka on 100. Nyt kasassa on liki 100. Sain muun muassa kasaan yhden kalastukseen liittyvän haasteen. Sadastahan saa yhden saavutuksen auki, ja 150 on rajana seuraavalle. Lisäksi minulta puuttuu vielä muutama ystävyyssuhteisiin liittyvä saavutus, sekä tarpeeksi kookkaan oman talon rakennusprojekti on vielä edessä, jos haluan saavuttaa kaikki pelipisteet.