Peli alkaa olemaan tuttu. Vielä riittää toki saavutettavaa ja tavoiteltavaa. Miljoonan simoleonin omaisuuden arvon ylitys häämöttää parin viikon päässä. Ehkä sitten kun raja on ylittynyt, voisi olla aika vaikka testata kunnolla rakennusmoodia ja laajentaa taloa kerralla suuren mittaan.

Kuten olen aiemminkin todennut, en ole juuri harjoittanut simini karisma-taitoja. Olen kuitenkin sen verran tutustunut pelissä suhteiden luontiin ja niiden ylläpitoon, että tuskin eteen tulisi mitään kovinkaan odottamatonta ja uutta, jos aloittaisin raivaamaan simini tunnettavuutta kaikkien tietoisuuteen. Tiedä, vaikka talouteeni löytyisi naispuolinen simi? Voisin mielenkiinnosta ottaa talouteen uuden asukkaan ja antaa hahmon touhuta omiaan puuttumatta sen toimintaan.

Voisi olla myös aiheellista perehtyä enemmän tietokone-ohjatun simin älykkyyteen, ja ehkä sen myös teen sitten, kun olen saanut pelata tarpeekseni nykyisellä pelityylillä. Aloittaa voisi tyhjästä tai lähes tyhjästä: Vaikka jättää pelihahmo oman onnen nojaan neljän seinän sisään ilman huonekaluja tai mitään esineitä ja alkaa vähitellen laajentaa elinympäristöä. Mitäköhän hahmo alkaisi toivoa?

Ei ole tuntunut kovinkaan tylsältä, vaikka pelihahmo ei olekaan viettänyt syntymäpäiviä. Aloitin pelin nuorena aikuisena, ja otin ikääntymisen pois päältä, joten varmaan jossain vaiheessa ainakin otan ikääntymisen pois päältä, ja annan hahmon vanhentua arvokkaasti.