+ Taloudenhoitaja kannattaa tilata. Hinta on 125 simoleonia päivässä, ja se voi tuntua etenkin pelin alussa ikävältä maksaa tai tilanteessa, jossa ei ole paljon varallisuutta käytettävissä, mutta pitkässä juoksussa hinta ei tunnu missään ja palvelusta on etuja. Taloudenhoitaja säästää sinut aikaa vieviltä ja ikäviltäkin asioilta ja pitää huolen talon siisteydestä.

+ Sekä murtohälytin, että palohälytin on myös hankinnan arvoisia kapistuksia. Itse olen sijoittanut murtohälyttimet niiden esineiden läheisyyteen, jotka yöllinen vieras voisi viedä. Palohälyttimeni sijaitsee keittiössä uunin yläpuolella. Tietenkin, jos ei välitä irtaimistostaan tai siitä, että tuli roihuaa huoneistossa, voi jättää nämä hankinnat tekemättä. Mutta ei ole mukavaa, kun on vaivalla hankitut simoleonit  sijoittanut uuteen esineeseen, ja seuraavana yönä se häviääkin voron matkassa. Samaten jos haluaa palomiehen paikalle ilman, että tarvitsee käyttää puhelinta tulipalon syttyessä, on palohälytin sijoittamisen arvoinen. Voihan kuitenkin olla, että suurempien vakuutuskorvausten toivossa haluaa antaa tulen roihuta?

+ Sähkölaite meni rikki tai hanat? Korjaaja maksaa 50 simoleonia, eikä se tunnu paljolta, eikä tarvitse käyttää aikaa itse murehtimiseen korjaamisesta. Etenkään jos ei ole taitoa kertynyt. Toisinaan voi olla kannattavaa ottaa aikaa vikojen korjaamiseen itse! Tekemällä taidot karttuu, ja korjausprosessi nopeutuu, mitä taitavammaksi simi tulee korjaushommissa. Eikä sekään ole huono asia, että simi voi ajan myötä myös parannella laitteita taitojen karttuessa.

+ Käy ulkona! Tutustu ympärstöön ja löydä joitain aktiviteetteja, jotka saavat pelihahmon mielialan ja olon nousemaan. Pienellä panostuksella ja ajan ottamisella on harvoin, tuskin koskaan, mielialaa laskeva vaikutus.