Vapaa-päivä edessä, ja tarkoitus olisi suunnata kaupungille. Herättyäni lähdenkin syömään ravintolaan, josta ei tietenkään saa niin tasokasta ruokaa, mitä itse valmistettuna, mutta nälän se kuitenkin vie. Ruokailun jälkeen käynti kuntosalilla vessassa käynnin, sekä kylvyn ottamisen merkeissä, jonka jälkeen onkin aika suunnata puistoon.

Puistossa päätän esittää ryhmälle tuntemattomia simejä soittotaitojani esittämällä yhden kappaleen, jonka jälkeen on aika poiketa tavoistani ja alkaa rupattelemaan entuudestaan tuntemattoman simin kanssa. Tietysti olisi mahdollista käydä sivistäytymässä kirjastossa ja siinä ohessa chatata tietokoneella, mutta nyt kun puistossa kerta olen, niin miksei sosiaalisuutta voi näinkin hoitaa.

Nyt kun hauskuutta ja sosiaalisuutta on hoidettu jonkin verran, päätän suunnata hautausmaalle kalaan, jos vaikka onkeen nappaisi jotain, josta tiedemaailma olisi kiinnostunut? Hautausmaalta löydän kiven sekä törmään kummitukseen. Kalasaalis jää mitättömäksi.

Energiavarani ovat aika vähissä, joten päätän ottaa torkut puistonpenkillä. Torkkujen jälkeen suuntaan vielä konserttiin, jonka jälkeen unten maat kutsuu kotona.

Elin tämän vapaapäiväni aivan kuin olisi mahdollista elää kodittomana ja vieläpä kodittomana työssäkäyvänä. En ole kokeillut pelata peliä kodittomana, mutta ainakin tarvittavat puitteet on olemassa. Ainakin peruseläminen luonaisi, eikä taitojen opiskelukaan ole mahdotonta kodittomana.  Sänkyjä ei taida olla missään kohteessa, joten energian saanti perustuisi lähes yksinomaan puistonpenkillä torkkumiseen, joka pidemmän päälle voisi johtaa energian  puutteeseen. Pelissä kodittomana eläminen voisi kuitenkin olla mielenkiintoinen elämäntyylin valinta.