Hankkisin käsieni ulottuville uuden käsikonsolin samana päivänä, kun Sonylta  tuli kauppoihin Vita. Sille kuitenkin pelitarjonta näyttäisi olevan aluksi aika suppea ja joukossa ei ole nimikkeitä, joista olisin niin kiinnostunut, että haluaisin sijoittaa rahojani kyseiseen laitteeseen ainakaan vielä. Sen sijaan kilpaileva laite 3DS Nintendolta on tällä hetkellä enemmän mieleeni. Nopea silmäys pelivalikoimaan osoittaa sen, että sieltä löytyy mielenkiintoisia nimikkeitä ainakin 3, jotka todennäköisesti ainakin tulen hankkimaan juuri hankkimalleni konsolille. Nimikkeitä on todellisuudessa enemmänkin.

Vita on totta kai tehokkaampi raudan puolesta, kuin 3DS, mutta onhan laitteilla jonkin verran ikäeroakin. Nintendo on julkaistu paljon aiemmin. Omaan ostopäätökseeni vaikutti tällä kertaa kattavampi pelitarjonta juuri ostohetkellä. Tai no, seikkaileehan suosikkihahmoni 3D:nä 3DS:ssä.

Olen pelannut viime aikoina enemmän Raymania, kuin Simsiä, ja kertovathan siitä pari edellistä kirjoitustanikin. Se ei kuitenkaan poissulje sitä vaihtoehtoa, että en pelaisi enää Simsiä, tai kirjoittaisi siitä.